Tung, dhe - mirë se vjen!

(edhe në hyre gabimisht!)

Rrugët tona nuk venë ngaherë kah duhet e si duhet. Ndonjëherë edhe kryqëzohen ato, ndaj fare mos u shqetëso. Nuk u bë kijameti në u gjete gabimisht në teren të huaj, që as imi nuk është, fundja. Pusho një qikë.

Çaj e kafe nuk kemi, por shiko përreth sa të mësosh ku je dhe ngiju frymë njëherë, e pastaj shko kah të bëjnë sytë dritë.

Të gjitha rrugët i ke të hapura pos kësaj që mund ta mbyllësh...

Këtu jam unë pjesërisht, ky është sheshi im, pakashumë. Kjo është - kjo që është dhe unë jam - ky që jam. Paj, dardan jam. Dardani...

Nëse ngulmon për më shumë, atëherë gjindu, shfleto pakëz, lëxo e dëgjo, shiko e përpiqu: këtu nuk ka veç biografi e origjinë, se ato i ka gjithëkush po ka dhe muzikë e poezi, shaka e dije, plane e mundësi - bukur shumë.

 

E tash? Meqë ke vendos të bashkudhëtojmë, zgjedh ku do të shkosh!

 

DE / EN
Ju lutem t’i respektoni të drejtat autoriale! Poqëse doni të përdorni materialin nga këto faqe, ju lutem, më kontaktoni paraprakisht në dardan@shkreli.net. Ju falemnderit!